Douche-wc
Bij een douchetoilet zorgt een waterstraal voor de nodige hygiëne. Op het moment dat u kiest schuift een sproeikop uit de binnenkant van de closetpot en reinigt een warme waterstraal uw onderlichaam. Een handmatige handeling en het gebruik van toiletpapier zijn hierdoor overbodig; comfort en duurzaamheid in één!
Kiest u voor nog meer comfort dan is de basisuitvoering uit te breiden met bijvoorbeeld een föhnfunktie, die het onderlijf droogt na gebruik van de waterstraal, maar ook een verwarmde closetzitting behoort tot de mogelijkheden.
Op vrijwel alle bestaande closetpotten past een closetzitting met onderdouche, waarvoor slechts een wateraansluiting en een stroompunt noodzakelijk zijn en er geen grote verbouwing nodig is.
In onze showroom hebben wij twee gebruikersruimten ingericht, zodat u op uw gemak het comfort van een douche-wc kunt ervaren.
Inloopbad
Bent u gehecht aan uw wekelijks badbeurt, maar wordt het in- en uitstappen lastig? Denk dan eens aan een inloopbad. De  lage instap via een deurtje maakt het bad comfortabel en veilig. Het deurtje sluit mechanisch, zodat het niet spontaan open kan.  In onze showroom tonen we u graag alle mogelijkheden hiervoor.
Bad vervangen door een douche
Wordt uw bad al tijden niet meer gebruikt, dan kunt u overwegen deze te vervangen door een douchecabine. Of het nu gaat om nisinbouw, inloopdouche of hoekopstelling; deze cabine kan in elk gewenste vorm worden samengesteld. Door het gebruik van glaswanden is hak- en breekwerk van tegels overbodig. De zeer vlakke douchebak zorgt voor een veilige inloop. De talrijke accessoires , zoals handgreep, zitje en voetsteun etc. maken van deze cabine een comfortabele inloopdouche.
Kom eens langs om in showroom om te zien hoe comfort eruit kan zien!
Inloopdouche
Is uw huidige douche aan renovatie toe, dan bieden we u een scala aan mogelijkheden. Ziet u op tegen de overlast die een verbouwing kan geven, dan zijn decopanelen mogelijk een oplossing voor u. Deze worden over de bestaande tegelwand geplaatst en waterdicht afgewerkt; in combinatie met een douchewand en aangevuld met antisliptegels op de vloer, creëert u snel en veilig een nieuwe inloopdouche.
In de showroom laten we u diverse mogelijkheden zien.
Douchewand met geïntegreerde handgreep
Voor een inloopdouche hebben wij een hoge kwaliteit douchewand die door de geïntegreerde handgreep uitermate comfortabel en veilig is. Deze is in zowel helder glas als matglas leverbaar en ook met een matglasband in het midden.

Kom eens langs en ervaar zelf het comfort van deze eenvoudige, maar doeltreffende aanpassing!

Badmeubel
Zoekt u comfort zonder compromis, dan bieden wij een meubelconsole met veel ruimte, opklapbare spiegel en uitneembare opbergdozen; aangevuld met een verrijdbare, comfortabele zitplaats die ook over een geïntegreerde opbergruimte beschikt, is dit een absolute aanwinst voor uw badkamer.

Beschikt u over een beperkte ruimte, dan is een ondiep meubel mogelijk de oplossing; aan de kwaliteit is geen concessie gedaan.

Diverse mogelijkheden hebben wij in de showroom opgesteld.

Wandbeugel
Een wandbeugel is een handige steun die u overal kunt laten plaatsen;  een betrouwbare houvast in badkamer of toilet, maar ook in de gang of overloop toepasbaar.  Er is een grote keus in afmeting, materiaal , kleur en design, zodat wij voor iedere situatie en zorgvraag een oplossing kunnen bieden.
Wastafel
Hoe vaak gebruikt u de wastafel als steunpunt? Het antwoord hierop was voldoende om fabrikanten nieuwe wastafels te laten ontwikkelen. In de showroom hebben wij een variatie aan wastafels opgesteld, die voldoen aan praktisch iedere zorgvraag.
Toiletsteun
Wordt het gebruik van toilet wat moeizamer, dan is er een grote keus aan toiletsteunen die u helpen veilig het toilet zelfstandig te blijven gebruiken. Laat u door ons adviseren welke het beste past in uw situatie.
Glijstangcombinatie
Hebt u zich ook wel eens aan de douchestang vastgegrepen? Niet meer doen hoor, want daar is een gewone glijstang niet op berekend. De gecombineerde wandgreep/glijstangcombinatie wordt speciaal verankerd, waardoor u zich vast kunt houden, zonder dat u met kraan en al op de douchevloer terechtkomt. De combinatie dient ook als steunpunt bij het gebruik van een douchezitting.

Heeft u een visuele beperking dan is uitvoering in kleur wellicht een goede oplossing.

Kranen
Electronische wastafelkranen bieden een combinatie van comfort en functionaliteit.  U hoeft alleen uw handen maar onder de kraan te houden om deze te kunnen wassen. De kraan blijft hierdoor vrij van zeep en druipwater, waardoor het ook nog eens hygiënisch en onderhoudsvriendelijk is.
De kranen zijn beschikbaar met netstroomvoeding of batterij en zowel voor toepassing in keuken, badkamer en fontein geschikt.
Douchegordijn

Soms is een douchegordijn de beste oplossing voor een situatie.  Door de hoogwaardige kwaliteit van de plafondsteunen en de haken is zelfs het douchegordijn nog een valbreker.  Het o zo  hinderlijke naar binnen toe wapperende douchegordijn is verleden tijd. Onze douchegordijnen zijn een betrouwbare spatbescherming, wasbaar en beschikken over een werking tegen vocht- en schimmelplekken. Maak een afspraak en laat u in onze showroom informeren en adviseren over comfort en veiligheid.

 

 

Closetpot

Voor extra comfort wordt vaak gedacht dat een hoger toilet beter is. Dit is niet in alle gevallen de juiste oplossing; bij een te hoog geplaatst toilet kan de blaas niet geheel worden geleegd, met alle mogelijke consequenties van dien. Ook wordt de druk dan vaak verkeerd verdeeld met nare toestanden tot gevolg. Om voor u de juiste hoogte te bepalen beschikken we in de showroom over een electrisch verstelbaar toilet, waarbij u al zittend kunt ervaren wat de beste hoogte voor u persoonlijk is.