Wilt u uw bevindingen over ons werk delen?

44 Reacties

 1. Vandaag (26-11-2021) hebben Daniel en zijn collega bij ons een boiler geplaatst voor tapwater in de badkamer. Voordat dit kon heeft de door hen aanbevolen elektricien een 230V aansluiting aangelegd. Het resultaat: topkwaliteit materiaal, heel netjes opgeleverd, veel aandacht voor details, alle rommel opgeruimd en ook nog voor een hele nette prijs. Wat wil je nog meer.

  Antwoord
 2. Alweer hebben de mensen van het Voorschotense familiebedrijf VAKON prima werk geleverd.
  Zoals gewoonlijk begonnen met het prettige contact met Esther, die de planning en het uitzoekwerk zo goed in de gaten houdt.
  Vervolgens kwamen Ruud en Daniël voor het plaatsen van de douche-klapwand en de fontein. Dat hebben zij zeer vakkundig gedaan, zoals wij gewend zijn.
  Tenslotte kwam Daniël om het toilet af te maken, met als kers op de taart de tegelvloer die, perfect aansluitend aan de vloer in de gang, vakkundig is gelegd.
  Het was een genot om te zien hoe hij, met veel plezier in het werk, Luca de fijne kneepjes van het vak leerde.
  Betrouwbaarheid en vakmanschap zijn TOP. Een aanrader voor iedereen met plannen in de toekomst.
  John en Marijke.

  Antwoord
 3. Na een prettige ontvangst in de showroom van Vakon in Voorschoten door Esther, waar ik alles wat ik nodig had kon zien
  ben ik voorzien van nuttige tips ,goed geslaagd.
  Bad eruit inloopdouche erin.
  Daniel werkt heel prettig en rustig en ook Fred de tegelzetter heeft keurig werk afgeleverd.
  Goed overleg, nette werkers echt een aanrader als je plannen hebt.
  Marianne

  Antwoord
 4. Op aanraden van onze buurtjes hebben we onze badkamer door Vakon laten renoveren; Van begin tot het einde zijn we perfect begeleid in de keuze van sanitair en de inrichting met als resultaat een fantastische badkamer! Het trio dat bij ons gewerkt heeft, heeft dat netjes gedaan; iedere keer alles netjes opgeruimd en schoon achtergelaten voor een volgende werkdag. Wij kunnen en zullen hen bij iedereen die een badkamer renovatie nodig heeft aanbevelen!

  Antwoord
 5. Via dit bericht willen we jullie laten weten, dat we zeer tevreden zijn over
  de uitgevoerde werkzaamheden, de communicatie en de snelle afhandeling.
  Fantastisch. We kunnen weer met een gerust hart douchen zonder waterballet.
  We zullen jullie aanbevelen.

  Met hartelijke groeten,

  Antwoord
 6. Ik ben wat ouder en kon niet goed meer uit mijn bad komen. Door Esther begeleidt voor de nieuwe tegels om een inloopdouche te creeren en het bad te verwijderen. Dat is alles keurig gedaan en heb nu een bijzonder chique badkamer waar ik erg blij mee ben. Daniel is een harde werker en vooral het zonnetje in huis. Ook wordt alles goed achter gelaten zodat je niet al te veel rommel er van hebt

  Antwoord
 7. Wat een mooie badkamer hebben wij! Met een ontwerp naar de showroom gegaan en uitgebreid kunnen overleggen over de materialen. Esther denkt goed mee binnen het ontwerp en draagt goede ideeën aan. Het uiteindelijke resultaat is fantastisch, de douche heerlijk en de materialen top! Tijdens de uitvoering uitstekend contact gehad met Daniel. Uitdagingen worden direct overlegd en besproken. Doordat Vakon met vaste mensen uit de regio werkt, is de kwaliteit van alle medewerkers gewoon goed. Van tegelzetter tot stukadoor, iedereen doet het goed. De jarenlange samenwerking en het wederzijds vertrouwen werpt zijn vruchten af. Vakon; een aanrader!

  Antwoord
 8. Wij zijn erg blij met onze nieuwe badkamer die heel vakkundig door Ruud en Daniel geplaatst is.
  Heel tevreden over dit fijne familiebedrijf. Afspraken zijn helder en worden nagekomen, ze werken erg netjes en beperken de overlast van een verbouwing tot een minimum. We hebben nu een prachtige badkamer met sunshower, op maat gemaakte douchecabine, prachtig meubel met natuurstenen waskommen en daarboven een op maat gemaakte spiegel met ingebouwde verlichting. Ook blij met het advies en de communicatie van Esther. Toppers!

  Antwoord
  • Wij hadden al langer het plan om het bad in de badkamer te verwijderen en een inloopdouche te maken. Door omstandigheden werd dit plan urgent en we waren zo gelukkig om bij VAKON terecht te komen. Zij hebben ons fantastisch geholpen en we hebben nu een mooie badkamer die aan al onze wensen voldoet.
   We hadden nauwelijks last van de werkzaamheden en alles is piekfijn opgeleverd.

   Antwoord
 9. Na een vrij lange zoektocht naar een betrouwbare aannemer voor onze badkamer en toilet. Kwamen we advies van een eerdere klant bij Vakon uit. Al vanaf het eerste contact voelde het vertrouwd. We moesten even wachten voor er tijd was maar we zijn nu blij met het resultaat. Er werd heel zorgvuldig gewerkt, alles werd vooraf en tijdens de bouw goed overlegd.

  We zijn blij met het resultaat. Vakwerk. Bedankt

  Antwoord
 10. Vakon is een betrouwbaar familie bedrijf. Super goed advies over hoe je in ons geval van een lastige ruimte toch een prachtige badkamer kan maken. Alleen vakmensen bouwen de ruimte op. En alles volgens afspraak. Prima nazorg als dat nodig is. Top bedrijf.

  Antwoord
 11. Vakon heeft bij ons een inloopdouche gemaakt. We zijn hier zeer tevreden over. Alles is vlot verlopen en volgens afspraak. We zijn er erg blij mee. Een goed, vriendelijk en deskundig familiebedrijf.
  Zou hen iedereen aanraden.
  Ruud, Daniel, Bob en Esther bedankt.

  Antwoord
 12. Ik beveel Vakon van harte aan! Eén berichtje naar de firma is genoeg om het hele proces snel en efficient in gang te zetten. Ik kreeg professioneel advies van Esther bij het uitkiezen van een nieuw badkamermeubel en bijbehorende spiegel. Het geheel werd op de afgesproken datum vakkundig door Daniel gemonteerd en na afloop van de werkzaamheden werd alles keurig opgeruimd. Fijn om te weten dat wij in ons dorp zo’n goed bedrijf hebben en ik weet ze nu te vinden:-)

  Antwoord
 13. In ons 100 jaar oude huis te Leiden een geheel nieuwe douche gekregen , door vakmanschap , professionaliteit en uiterst goede communicatie bevelen wij Vakon als bedrijf een ieder van harte aan

  Antwoord
 14. Jippie! Vorige week hebben we onze nieuwe badkamer en toilet in gebruik kunnen nemen. We zijn super tevreden over de wijze waarop Ruud, Esther en Daniel (en Bob, de tegelzetter) ons daarbij geholpen hebben. Ze zijn klantvriendelijk, deskundig, bieden goede service en communiceren prettig.
  Wij bevelen dit familiebedrijf van harte aan.

  Antwoord
 15. Als wij tien sterren zouden kunnen geven, dan deden we dat. Echt een top bedrijf!

  Allereerst, het eerste contact en de snelheid waarmee we een offerte kregen was buitengewoon goed. Eerst zijn Ruud en Daniël langs geweest om met ons te bespreken wat we wilden. We kregen duidelijke en goede adviezen en zowel Ruud als Daniël als Esther hadden hele goede ideeën om ons op weg te helpen.
  Ten tweede hadden wij hele goede gesprekken over onze badkamer en wensen. Alle (on) mogelijkheden kwamen aan bod en net zo belangrijk: we voelden ons zeer welkom en goed geholpen.
  Als laatste het uiteindelijke resultaat en dat mag er zijn! Elke dag kwam Daniël op tijd en ik heb hem bijna letterlijke naar beneden moeten knuppelen om een bak koffie te drinken. Wat een harde werker! Alles werd goed doorgesproken en zelfs wat extra was vanzelfsprekend. Een uurtje meer of minder en zelfs de klus op zaterdag afmaken was geen probleem. Alles is tot in de puntjes verzorgd. We hebben ook nog ontzettend kunnen lachen met Daniël en dat maakte het helemaal rond. Wat ons betreft zullen wij vaker bij Vakon aankloppen. Echt heel dik tevreden met dit kwalitatieve, familie bedrijf. We hopen jullie nog vele jaren in Voorschoten te zien en we zullen jullie zeker aanbevelen. Voor iedereen die kwaliteit en de persoonlijke touch wil; stop met zoeken en maak een afspraak met de Bronmeijers!

  Antwoord
 16. Mijn moeders keuken boilertje liet het onverwachts afweten. Heel vervelend om in de winter zonder warm water te zitten.
  Esther was zo vriendelijk en behulpzaam om op wel heel korte termijn te zorgen voor een vervangende boiler en deze ook nog door Ruud te laten plaatsen.

  Van aanvraag tot keurig netjes geplaatst binnen 24 uur!

  Waar vind je tegenwoordig deze service nog….. bij VAKON dus!

  Helemaal geweldig, ik weet jullie te vinden en ik hoop veel mensen met mij.

  Antwoord
 17. Wederom heeft Vakon weer vakwerk geleverd. Convectorput netjes geplaatst, leidingen omgelegd en radiator netjes opgehangen. Dank hiervoor!

  Antwoord
 18. In onze nieuw gekochte woning zaten een erg gedateerd toilet en badkamer. Vakon heeft beide volledig gestript en op de eerste verdieping een nieuw toilet gemaakt in een voormalige kast. Van A tot Z is het ontwerp, de communicatie en de uitvoering vlekkeloos verlopen.

  Niet alleen de bestaande ruimtes zijn netjes gerenoveerd, ook nieuw ontwikkelde zaken zoals de nieuwe toiletruimte inclusief leidingwerk en ventilatiekanalen zijn gerealiseerd.

  Je merkt dat Vakon een familiebedrijf is en het werk met passie uitvoert. Ze zijn altijd goed bereikbaar, flexibel en denken met je mee. Ze weten wat wel en niet haalbaar is en geven heldere tips en ideeën. Wij zijn enorm tevreden!

  Antwoord
 19. Onze verouderde badkamer hebben we laten opknappen door Vakon.
  Dit is naar volle tevredenheid gebeurd; vanaf het begin met ontwerp en adviezen tot en met de afwerking.
  Ruud, Esther en Daniël dachten constructief met ons mee.
  Er werd schoon gewerkt en dagelijks opgeruimd en de werkzaamheden zijn volgens plan en tijdschema verlopen.
  We zijn heel blij met onze nieuwe badkamer.

  Antwoord
 20. Onlangs hebben wij onze badkamer en wc laten vernieuwen door Vakon. We zijn ontzettend blij met het eindresultaat en zeer tevreden over de werkwijze van het team van Vakon. In het bijzonder waarderen wij enorm dat alles precies volgens planning is verlopen, en dat wij volledig werden ontzorgd. Veel dank!

  Antwoord
 21. Onlangs moest ons toilet beneden worden vernieuwd, vanwege lekkage.
  Wij zijn heel tevreden over Vakon om zijn vakkundigheid, transparante en prettige service.
  Dus, zeg het voort!

  Antwoord
 22. Afgelopen december heeft Vakon bij ons de badkamer en het toilet van 20 jaar oud geheel vernieuwd. Wat wij erg fijn vonden is dat er goed met ons werd meegedacht, zowel door Esther in de showroom als door Daniel tijdens de verbouwing zelf. Alles was prima geregeld, wij hadden geen omkijken naar het plannen van de stucadoor, tegelzetter etc. dit werd allemaal door Vakon gedaan. Verder werd er heel netjes gewerkt, alles is weer splinternieuw en we kunnen weer 20 jaar vooruit!! Bedankt Esther, Ruud en Daniel!

  Antwoord
 23. We used Vakon recently (in February 2020) for a full bathroom renovation; new tiles, sink, douche, toilet and radiator. The whole service provided from start to finish was excellent. We are very happy with the end result. Very friendly and professional team and the work was on time. It was an absolute pleasure to work with them. I cannot recommend them highly enough.

  Dank jullie wel Esther en Ruut!

  Antwoord
  • Om ons bad te laten vervangen door een douche hebben we eerst ons laten voorlichten door Vakon. Door Esther werd de tijd genomen om al onze vragen te beantwoorden en met ideeën te komen.
   De uitvoering verliep geheel volgens plan, waarbij netjes werd gewerkt en de tijd werd genomen om alles goed af te werken. We zijn zeer tevreden en kunnen Vakon van harte aan bevelen

   Antwoord
 24. Sinds ongeveer heeft Vakon voor mij naar alle tevredenheid wat kleine werkzaamheden verricht. Recent moest ik mijn waterstand doorgeven aan Dunea en bleek ik ongeveer 3 maal de normale hoeveelheid water te hebben gebruikt. Nadat ik Vakon hierover had gebeld konden ze mij snel helpen. Na enig speurwerk kwam de medewerkers tot de conclusie dat mijn hangtoilet boven bleef doorlopen. Trouwens nooit geweten dat er dan zoveel water weglekt. Binnen 4 weken heeft Vakon mijn oude toilet gesloopt en een nieuwe geplaatst. Ik ben blij met de snelle hulp en ook de nette wijze waarop de werkzaamheden door de medewerkers van Vakon worden verricht. Bedankt voor de prettige manier van werken.

  Antwoord
 25. Onze badkamer en toilet zijn vakkundig verbouwd. Wij zagen enorm tegen de rommel op maar na iedere werkdag maakte Daniel alles netjes schoon. Esther had prima meegedacht over keuze douchewand, regendouche, tegels en toilet. Ruud kwam langs om te kijken of alles goed liep en gaf het verloop van de verbouwing aan. Superblij dat wij Vakon hebben ingeschakeld om deze klus te klaren en wij hadden niet verwacht op zo een prachtig resultaat. Als je voor goede service, vakmanschap en deskundigheid wilt gaan dan bevelen wij Vakon aan !!

  Antwoord
 26. Vakon heeft ons met verschillende voorzieningen geholpen. Een aangepast toilet en twee douches. Dit is in alle gevallen uitstekend gedaan. We zijn prima geadviseerd en de uitvoering was heel deskundig. Graag wil ik ook vermelden dat de medewerkers van Vakon een grote klantvriendelijkheid uitstralen. Ik kan Vakon van harte aanbevelen!

  Antwoord
 27. We zijn blij met ons nieuwe toilet. Het ziet er prima uit. Er is goed meegedacht, ook over de planning. Professioneel personeel en de afwerking is perfect met een hoge kwaliteit. We zijn er erg blij mee.

  Antwoord
 28. Wij genieten al enige tijd van onze nieuwe badkamer. Met passie en geheel naar onze wens ingericht door Vakon

  Antwoord
 29. Bad eruit, inloopdouche erin:
  We waren/zijn erg tevreden met de uitvoering van de werkzaamheden. (En in het bijzonder- detail misschien, maar zeer gewaardeerd: netjes gewerkt, even stofzuigen aan het einde van de dag, geen ‘rommel’, etc.) Ook het uitzoeken van de materialen in de showroom verliep plezierig, met deskundig advies.
  We zullen VAKON aanbevelen waar mogelijk.

  Antwoord
 30. Dit bedrijf is zeer transparant en levert kwalitatief uitstekend werk.
  Vanaf het uitzoeken en samenstellen van de badkamer tot en met de uitvoering van de werkzaamheden is goed werk verricht.
  Onze badkamer is tot volle tevredenheid netjes en zorgvuldig verbouwd tot een badkamer waar wij met veel plezier weer van kunnen genieten.
  Alles wordt met veel verantwoordelijkheids gevoel uitgevoerd en afspraken worden altijd nagekomen.

  Antwoord
 31. Voor mijn moeder was aanpassing van de badkamer noodzakelijk. Met Ruud en Esther Bronmeijer van Vakon hebben wij op een voordelige manier deze badkamer laten aanpassen. Bad eruit, douche erin, antisliptegels, wandgrepen, wand douchestoel en mooie douchewand met handgreep. Het resultaat is prachtig. Alles nam 1 week in beslag, maar het resultaat (douche zonder instap) mag er zijn. Zowel tijdens als na de verbouwing werd alles netjes en schoon opgeleverd. Wij kunnen iedereen Vakon van harte aanbevelen.

  Antwoord
 32. Ons toilet is door VAkon tot volle tevredenheid aangepast. Het was een moeilijkere klus dan gedacht. Hulde!

  Antwoord
 33. Kortgeleden de zinken goot, de dakbedekking van de dakkapel en een stortbak door Vakon laten vervangen.
  Alles wordt snel en vakkundig gedaan.
  Ben zeer tevreden.

  Antwoord
 34. Recent onze badkamer geheel laten verbouwen; Vakon heeft vanaf het eerste contact constructief meegedacht en mooie oplossingen aangedragen.
  Samenwerking liep op rolletjes. Wij zijn tijdens de sloop werkzaamheden maar even op vakantie gegaan. Ook in die periode is er heel netjes gewerkt en dagelijks werd de boel keurig achtergelaten. En het resultaat mag er zijn ! Wat een plaatje ! Wij zijn er heel blij mee.
  Dank jullie wel !
  Met vriendelijke groeten,

  Antwoord
 35. Al meerdere keren door Vakon een ‘klus’ laten doen, altijd tot volle tevredenheid. Dit keer een fikse verbouwing, complete CV-installatie aangelegd, badkamer vergroot en keukenruimte klaargemaakt voor nieuwe keuken. Van tevoren goed overleg en constructief meedenken door Vakon. En keukenmonteurs waren aangenaam verrast, de nieuwe keuken kon er zo in! De badkamer is ontzettend mooi geworden. Vakon denkt mee in goede oplossingen en komt ook met voordeligere, maar kwalitatief goede, alternatieven. En ze ruimen elke dag netjes op, dat is zo fijn! Waar zie je dat nog? Ik kan iedereen Vakon van harte aanbevelen.

  Antwoord
  • Onze badkamer moest zo snel mogelijk en met zo min mogelijk breekwerk aangepast worden zonder bestaande oude leidingen te gebruiken.
   De oplossing was een douchecabine tevens wilden we meubilair, wastafel en toilet vervangen.
   Het “Vakon Team” heeft meegedacht, geadviseerd en tenslotte alles netjes uitgevoerd.
   Wij kunnen Vakon van harte aanbevelen!!

   Antwoord
 36. Onze wasruimte is betegeld en de leidingen (wasmachine en droger) zijn verlegd en keurig verwerkt in aftimmering. Aftimmering en stucwerk in de keuken ook snel en netjes gedaan. We zijn (opnieuw)zeer tevreden over Vakon. Goed werk voor een scherpe prijs.

  Antwoord
 37. Al in 2007 heeft Vakon onze badkamer tot onze volle tevredenheid volledig verbouwd met douchecabine, toilet en wastafelmeubel, maar nu in 2014 moest er een noodzakelijke aanpassing gebeuren: open inloopdouche met opklapbankje, handgrepen, slipvaste vloertegels.
  Wij kregen uitgebreid advies en inmiddels is het werk achter de rug: het resultaat is prachtig.
  Wij zijn hiermee heel tevreden.
  En……alles zo keurig achtergelaten.

  Antwoord
 38. Mijn kleine badkamer (nog in jaren 70 stijl) is tot volle tevredenheid verbouwd. Omgetoverd tot een prachtige moderne luxe badkamer met inloopdouche. Vakon komt met goede adviezen, werkt heel netjes en levert vakmanschap af. Netjes en schoon werken staat hoog in hun vaandel zeggen ze op hun website en dat maken ze meer dan waar.

  Antwoord
 39. Al meerdere keren met Vakon samen gewerkt en altijd naar uiterste tevredenheid.
  Zal daarom in de toekomst Vakon vaker benaderen voor hun deskundigheid en vakmanschap.

  Antwoord
 40. Bedankt voor alle werkzaamheden aan o.a. Badkamer, dak,,electriciteit enz.

  Antwoord
 41. Heel erg bedankt voor het stucen van onze wand, verleggen van de electriciteitsleiding en opnieuw kitten van de badkamers, het ziet er weer keurig uit!

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.