Wilt u uw bevindingen over ons werk delen? Laat een berichtje achter in ons gastenboek:

17 Reacties

 1. Vakon heeft ons met verschillende voorzieningen geholpen. Een aangepast toilet en twee douches. Dit is in alle gevallen uitstekend gedaan. We zijn prima geadviseerd en de uitvoering was heel deskundig. Graag wil ik ook vermelden dat de medewerkers van Vakon een grote klantvriendelijkheid uitstralen. Ik kan Vakon van harte aanbevelen!

  Antwoord
 2. We zijn blij met ons nieuwe toilet. Het ziet er prima uit. Er is goed meegedacht, ook over de planning. Professioneel personeel en de afwerking is perfect met een hoge kwaliteit. We zijn er erg blij mee.

  Antwoord
 3. Wij genieten al enige tijd van onze nieuwe badkamer. Met passie en geheel naar onze wens ingericht door Vakon

  Antwoord
 4. Bad eruit, inloopdouche erin:
  We waren/zijn erg tevreden met de uitvoering van de werkzaamheden. (En in het bijzonder- detail misschien, maar zeer gewaardeerd: netjes gewerkt, even stofzuigen aan het einde van de dag, geen ‘rommel’, etc.) Ook het uitzoeken van de materialen in de showroom verliep plezierig, met deskundig advies.
  We zullen VAKON aanbevelen waar mogelijk.

  Antwoord
 5. Dit bedrijf is zeer transparant en levert kwalitatief uitstekend werk.
  Vanaf het uitzoeken en samenstellen van de badkamer tot en met de uitvoering van de werkzaamheden is goed werk verricht.
  Onze badkamer is tot volle tevredenheid netjes en zorgvuldig verbouwd tot een badkamer waar wij met veel plezier weer van kunnen genieten.
  Alles wordt met veel verantwoordelijkheids gevoel uitgevoerd en afspraken worden altijd nagekomen.

  Antwoord
 6. Voor mijn moeder was aanpassing van de badkamer noodzakelijk. Met Ruud en Esther Bronmeijer van Vakon hebben wij op een voordelige manier deze badkamer laten aanpassen. Bad eruit, douche erin, antisliptegels, wandgrepen, wand douchestoel en mooie douchewand met handgreep. Het resultaat is prachtig. Alles nam 1 week in beslag, maar het resultaat (douche zonder instap) mag er zijn. Zowel tijdens als na de verbouwing werd alles netjes en schoon opgeleverd. Wij kunnen iedereen Vakon van harte aanbevelen.

  Antwoord
 7. Ons toilet is door VAkon tot volle tevredenheid aangepast. Het was een moeilijkere klus dan gedacht. Hulde!

  Antwoord
 8. Kortgeleden de zinken goot, de dakbedekking van de dakkapel en een stortbak door Vakon laten vervangen.
  Alles wordt snel en vakkundig gedaan.
  Ben zeer tevreden.

  Antwoord
 9. Recent onze badkamer geheel laten verbouwen; Vakon heeft vanaf het eerste contact constructief meegedacht en mooie oplossingen aangedragen.
  Samenwerking liep op rolletjes. Wij zijn tijdens de sloop werkzaamheden maar even op vakantie gegaan. Ook in die periode is er heel netjes gewerkt en dagelijks werd de boel keurig achtergelaten. En het resultaat mag er zijn ! Wat een plaatje ! Wij zijn er heel blij mee.
  Dank jullie wel !
  Met vriendelijke groeten,

  Antwoord
 10. Al meerdere keren door Vakon een ‘klus’ laten doen, altijd tot volle tevredenheid. Dit keer een fikse verbouwing, complete CV-installatie aangelegd, badkamer vergroot en keukenruimte klaargemaakt voor nieuwe keuken. Van tevoren goed overleg en constructief meedenken door Vakon. En keukenmonteurs waren aangenaam verrast, de nieuwe keuken kon er zo in! De badkamer is ontzettend mooi geworden. Vakon denkt mee in goede oplossingen en komt ook met voordeligere, maar kwalitatief goede, alternatieven. En ze ruimen elke dag netjes op, dat is zo fijn! Waar zie je dat nog? Ik kan iedereen Vakon van harte aanbevelen.

  Antwoord
  • Onze badkamer moest zo snel mogelijk en met zo min mogelijk breekwerk aangepast worden zonder bestaande oude leidingen te gebruiken.
   De oplossing was een douchecabine tevens wilden we meubilair, wastafel en toilet vervangen.
   Het “Vakon Team” heeft meegedacht, geadviseerd en tenslotte alles netjes uitgevoerd.
   Wij kunnen Vakon van harte aanbevelen!!

   Antwoord
 11. Onze wasruimte is betegeld en de leidingen (wasmachine en droger) zijn verlegd en keurig verwerkt in aftimmering. Aftimmering en stucwerk in de keuken ook snel en netjes gedaan. We zijn (opnieuw)zeer tevreden over Vakon. Goed werk voor een scherpe prijs.

  Antwoord
 12. Al in 2007 heeft Vakon onze badkamer tot onze volle tevredenheid volledig verbouwd met douchecabine, toilet en wastafelmeubel, maar nu in 2014 moest er een noodzakelijke aanpassing gebeuren: open inloopdouche met opklapbankje, handgrepen, slipvaste vloertegels.
  Wij kregen uitgebreid advies en inmiddels is het werk achter de rug: het resultaat is prachtig.
  Wij zijn hiermee heel tevreden.
  En……alles zo keurig achtergelaten.

  Antwoord
 13. Mijn kleine badkamer (nog in jaren 70 stijl) is tot volle tevredenheid verbouwd. Omgetoverd tot een prachtige moderne luxe badkamer met inloopdouche. Vakon komt met goede adviezen, werkt heel netjes en levert vakmanschap af. Netjes en schoon werken staat hoog in hun vaandel zeggen ze op hun website en dat maken ze meer dan waar.

  Antwoord
 14. Al meerdere keren met Vakon samen gewerkt en altijd naar uiterste tevredenheid.
  Zal daarom in de toekomst Vakon vaker benaderen voor hun deskundigheid en vakmanschap.

  Antwoord
 15. Bedankt voor alle werkzaamheden aan o.a. Badkamer, dak,,electriciteit enz.

  Antwoord
 16. Heel erg bedankt voor het stucen van onze wand, verleggen van de electriciteitsleiding en opnieuw kitten van de badkamers, het ziet er weer keurig uit!

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.